Jdi na obsah Jdi na menu
 


64. Краток КАТЕХИЗАМ - Јаков Борисович Шамаш - MK

http://www.kratokkatechizam.estranky.cz/

 

Краток

 

КАТЕХИЗАМ

 

Инструкции

за основна едукација на Караитските деца за Божјиот закон и кратка историја на Караизмот

 

Напишано од: Јаков Борисович Шамаш

 

fp_kk_ma.jpg